Feedback fra andre

Feedback fra andre

kvinde på 45 år:

“Jeg troede at terapi var noget med at få hjerne helt vredet. Men man snakker jo bare almindeligt sammen. Og så alligevel er det ikke helt almindeligt. For man snakker om tingene på nye måder og får nye tanker og ideer. Jeg har virkelig følt mig tryg og godt tilpas, selvom jeg var noget skeptisk i starten”

11 årig pige:

”Jeg har elsket at snakke med dig. Du har fået mig til at åbne mig op for dig. Jeg har aldrig nogensinde haft nogen at snakke med som dig. Jeg troede aldrig det ville være muligt at møde en som dig. En jeg kunne sidde og græde over at skrive et farvel brev til og kommer til at tabe en tåre på”

Mand på 29 år:

“Når det kommer til personlig udvikling og det at arbejde med sig selv, har jeg prøvet lidt af hvert. Da jeg først hørte om Eagala var min første tanke, hvordan skal en hest kunne hjælpe mig. Jeg takkede hurtigt ja til forløbet alligevel – og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Det er meget svært at forklare, hvad der sker i samspillet med hestene- De har givet mig større selvindsigt end utallige samtaler med psykologer. Det griber helt ind det inderste af ens væsen, og man kan ikke undgå at få lukket op for sine indre følelser og tanker. Birgitte og Mette er samtidig meget nærværende og man føler sig i trygge hænder. Dette er specielt vigtigt de første par gange, da det godt kan virke udfordrende og mærkeligt. De er super gode til at komme med deres objektive input af, hvad der sker i rummet, uden at influere den betydning hændelserne har for en personligt. Eagala, Mette og Birgitte har mine varmeste anbefalinger, og jeg kan kun opfordre andre til at prøve det.” 

Mor til to børn og hendes mand med store massive psykiatriske udfordringer:

“Vi har været så heldige at få Birgitte K. Andersen som familie rådgiver. Hun er kommet i vores hjem i ca. 1 år og 6 måneder og vores to børns sag er nu blevet afsluttet. Jeg skriver bare for at fortælle hvor glade børnene og jeg har været for Birgitte og hvor stor en forskel hendes indsats har gjort for vores familie. Hun har været yderst kompetent og har på hendes dejlige væremåde hjulpet os igennem en yderst vanskelig familiesituation”.

Familie med to dele- børn

Birgitte har hjulpet os til at udvikle de nødvendige forældreressourcer, så vi i dag har langt færre konflikter hjemme hos os. det glæder både os og vores børn. Vi har følt os anerkendt og aldrig set ned på. Der har været et samarbejde hvor vi snakker om tingene. Der er ikke noget der er blevet trukket ned over hovedet på os. Det gode er at vi har følt os involverede og der har været en åbenhed og tillid fra både os og fra Birgitte.

For at forbedre hjemmesiden og din brugeroplevelse bruger vi cookies til at indsamle statistik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på siden om cookies.  Læs mere